Anasayfa Hakkımızda Arap Sabunu Hakkında Arap Sabunlarımız Sabunun Tarihçesi İletişim
Arap Sabunu Hakkında
Sabunun Tarihçesi
 
Arap Sabunu Hakkında
 
Arap Sabunu Nerelerde Kullanılır?
 
Arap Sabunu Kullanım Alanları
 
Arap Sabunu Yapımı Hakkında
 
Arap Sabunu Hakkında  »  Arap Sabunu Hakkında
* Geçmiş ve geleceğin bitkisel, doğal sağlıklı temizlik maddesi olup insan hayatının %100'lük bölümünde her türlü temizliğinde kullanabilecek olduğu, güvenli çevreci doğa ve bitki örtüsüne hiçbir şekilde zarar vermeyen, içeriğinde kimyasal kansorejen etki bulunmayan sağlıklı bir üründür arap sabunu.
 
* Nasıl yağ'dan, tuz'dan, su'dan yemek yapıyor isek; temizliğimizi, çamaşır bulaşık ev temizliği, halı temizliği,mermer fayans banyo temizliği, hatta banyo ederken kendi vücut temizliğimizde, en hassas yünlüden pahalı ipek halı en narin iç çamaşırı bebek çamaşırı en çok kullandığımız kap kacağımızı niçin sadece bitkisel yağ'lardan (Ayçiçek, soya, mısır, pamuk ham yağları) alkali'den ve su'dan yapılan yumuşak mayi arap sabununu sağlığımızı riske sokup kullanmamayı tercih ediyoruz.
 
* Amerika, Avrupa bütün gelişmiş dünya ülkeleri 2010 yılına kadar petrokimya, solvent, selülozik ve sentetik ürünlerin yerine, tamamen bitkisel doğal organik ürünlere geçme kararı aldığı bu zamanda, birçok temizlik ürünlerinde zaten bitkisel bazlı ürünler kullanmaktadır.Arap sabunu (mayi sabun)'da%100 bitkisel bazlı bir üründür.
 
Arap Sabunu Birçok Sektörde Çok İyi Hizmet Vermektedir.
Örnekler :
 
1) Temizlik Sektörü = Genel olarak her türlü temizlikte kullanmaktadır.
 
2) Hastanelerde = Akciğer hastalıkları, astım, bronşit üst solunum yolları tedavi merkezleri kesinlikletüm temizliklerini arap sabunu ile yapmalıdırlar ve yaparlar.
 
3) Kuduz Köpek Isırdığında = Derhal en etkili temizleyici dezenfekte edici mikrop öldürücü arap sabunudur.
 
4) Organik Tarımda = Bitki korumada arap sabunu belli oranlarda seyreltilerek bitkisel alkol ile karıştırılıp haşere ile mücadelede etkin bir şekilde kullanılmaktadır.
 
5) Ağır Sanayi = El yüz yer yurt temizliğinde arap sabunundan vazgeçememiştir.
 
6) Ağır Sanayide = Madeni yağ yerine kalıp ayırıcı, ağır bant kaydırıcı ağır preslerde kaydırıcı vazifesini sanayicinin tercih etme şansını hiç kaybetmeden kullandığı bir üründür arap sabunu.
 
7) İnşaat Sanayi birçok kesimde kullanmaktadır.
 
8) Gelecekte arap sabunu (mayi sabun) hayatımızın her kademesinde Dev-ri alem olup geçmişe dönüp kullanılması soluduğumuz hava ve nefes için, sağlığımız için uygun, şart olacaktır.




  Copyright © 2024 Arap Sabunu Aka Kimya Sağlıklı Sabun Kaliteli Arap Sabunu Sabun İzmir | Tüm Hakları Saklıdır.